Wikipedia

Результаты поиска

среда, 11 декабря 2013 г.

Модуль 6. Рефлексія

У цьому модулі проведена була ще одна педрада на тему "Безпека роботи в Internet", де в групах обговорили безпечну роботу учнів в  Internet, вказали основні шляхи подолання цих питань. Ці питання занесли, як звичайно до плану вивчення теми, де також додались навчальні цілі. Осмислила, як можна ефективно використати компютерні технології для підтримки та оцінювання процесу навчання учнів. Ознайомилися з порадами щодо  використання електронної пошти в проектах, занотували свої ідеї щодо цікавого використання електронної пошти в своїх проектах.Але єдине, що мені поки що не подобається - робота  у WIKIPEDIA!!! It's very very bad!!!

2 комментария:

  1. Шановна Вікторіє!Я думаю, що педрада Вам допомогла визначити основні шляхи для безпечної роботи учнів в мережі, Ви зясували для себе відповідні методи пропагування цієї роботи та осмислили ефективність використання ІКТ у навчальному процес. Бажаю успіху у подальшій роботі!

    ОтветитьУдалить
  2. Не все відразу виходить! Ти сьогодні зробила чималий об`єм роботи! Найголовніше створила, звісно разом з групою, дві вікі-статті! Нехай все вийшло не зовсім добре проте ти старалася. Найголовніше ти правильно зрозуміла як треба використовувати ефективно комп`ютерні технологіїї для підтримки та оцінювання учнів, оскільки ти ще зовсім молодий вчитель-початківець! Але я впевнена, у тебе все вийде! Успіху тобі!

    ОтветитьУдалить